Novi forum

Otvorili smo novi anonimni forum na web adresi: http://dotm.info/forum1/ to je globalni forum koji između ostalog služi i za međusobnu potporu i podršku oboljelih osoba. Molimo vas da poštujete dolje navedena pravila foruma.

PRAVILA FORUMA

Budući će neki od podforuma biti uvijek javno vidljivi, kako bi sa informacijama i svojim iskustvima pomogli i drugim ljudima, molimo vas da se registrirate pod pseudonimom ili izmišljenim imenom i da u forumu nikako ne spominjete svoje ili tuđe osobne podatke.

Također je zabranjeno vrijeđanje i psovanje. Ponašati se treba ljubazno i ne nastupati sa stavom osuđivanja. Svi ljudi imaju različite vjere i uvjerenja, i o svemu se uvijek može argumentirano razgovarati.

Forum nikako nije namijenjen političkim raspravama i raspravama o tome tko je koje nacionalnosti, ili tko spada u koju socijalnu ili dobnu skupinu. Sve što nije skladu s pravilima foruma bit će kasnije izbrisano.

Ako želite da se otvori novi podforum sa vašom temom, molimo vas da zahtjev proslijedite na email: dotmp1@gmail.com

SAŽETAK:

1. pravilo foruma: Svi forumaši moraju štititi svoj identitet i identitet svih osoba o kojima govore. (Ne samo da ne smijemo spominjati imena i prezimena, već moramo paziti i da netko nehotice ne bude povezan s nekim iz stvarnog života.)

2. pravilo foruma: Svi forumaši moraju razgovarati o svemu, osim o politici, nacionalnosti i tome slično. (Politika uvijek dovodi redovito do svađa i zato smo ovu temu izbacili sa našeg foruma.)

3. pravilo foruma: Svi forumaši moraju ljubiti sve ljude i biti podrška jedni drugima.
(Ovo je najteža, ali i najljepša obaveza.)