Prisutni na skupovima

Tradicionalno druženje u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3.12.2015

20151203_110720 stara gradska vijecnica

U Staroj gradskoj vijećnici održano je tradicionalno druženje u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Uz predstavnike udruga osoba s invaliditetom, druženju su prisustvovali zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor, članica predsjedništva Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske Marica Mirić i zamjenik pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Boris Jakov Geričić.

Osim što su iznijeli probleme s kojima se svakodnevno susreću, predstavnici udruga nisu propustili pohvaliti Grad koji je prepoznao njihove potrebe i svakodnevno im pruža potporu i razumijevanje.

Predstavljanje rezultata istraživanja
“Empirijska analiza kvalitete života osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu”
4.12.2015

20151204_121840 knjiznica grada zagreba

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 4. prosinca 2015. godine predstavljeni su rezultati istraživanja Empirijska analiza kvalitete života osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu. Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom angažirao je Institut društvenih znanosti Ivo Pilar za provedbu oglednoga istraživanja kojim bi se dobio inicijalni uvid u obilježja kvalitete života osoba s invaliditetom u Zagrebu.